Skip to main content

Gyakran Ismételt Kérdések

Services

Mi a garancia arra, hogy tetszeni fog a terv amit kapok?

A tervezés folyamata sosem csak a tervező egyéni kreatív folyamatáról szól, hanem mindig csapatmunkával, az ügyféllel karöltve, az Ön igényeinek és elvárásainak megfeleltetve működik. A közös konzultációk, egyeztetések és prezentációk mind a közös hullámhosszra kerülést, az egymásra hangolódást szolgálják. A folymat és a cél is közös munkánknak köszönhető, melynek alapját az Ön elképzelései, formába öntését pedig a Mi tudásunk biztosítja.

Mi történik, ha időközben rájövök, hogy másik stíusban szeretném a terveket elkészíttetni?

Teljesen rendben van, ha időközben más is felkelti a figyelmünk. A stílusok átjárhatóságától függően akár a meglévő tervekbe is bele lehet illeszteni egy-egy olyan jellegzetességet amely megtetszett. Ha esetleg mégis teljesen más, új gondolati síkra helyeznénk az alakuló tervet, azt közösen megállapodva, értékarányosan bármikor kivitelezni tudjuk.

Hogyan történik a belsőépítésszel való együttműködés?

A szerződés aláírását követően, a koncepciótervek elfogadása során felvázolásra kerül a kialakítandó enteriőr, melyet már az előzetesen megismert és tanulmányozott elképzelések alapján készítettünk. A terv kidolgozása során az anyagok, felületek, színek és textúrák variációiból is választást kínálunk, melyeket gondosan, tervhez és stílushoz illően gyűjtöttünk össze. Fontos számunkra a személyes kapcsolat, hiszen így tud a tervezés igazán megfelelő lenni. Nyitottak vagyunk bármilyen javaslatra, ugyanakkor szívesen vesszük át a stafétát és segítünk akár több variációban is formát adni a közös elképzeléseknek.

Mi történik, ha időközben más részfeladatok, esetleg komplikációk adódnak?

Szinte mindig akad olyan helyzet amelyre nem vagyunk előre felkészülve. A Mi feladatunk ezeket kordában tartani és felügyelni, természetesen saját képességünknek és munkakörünknek megfelelően ellátva azokat. Az ezen belül felmerülő problémákat legjobb tudásunk szerint fogjuk megoldani. További részfeladatok, megbízások esetén újabb közös megállapodást írva tudjuk azt vállalni, mely ugyanúgy egyeztetést és közös elfogadást igényel.

Sürgősen terveztetni szeretnék! Számíthatok Önökre?

Természetesen, ám tervezni nem kis munka! Az igényes munkához idő kell, hisz rengeteg részfeladatot és átgondolást igényel. Stúdiónk szinte folyamatosan egyszerre több projekten is munkálkodik, melyek mind egyaránt fontosak számunkra. Ugyan az igények arányában a tervezés ideje is változhat, tisztában kell lennünk azzal, hogy egy átlagos tervezési idő minden tevezőstúdióban legalább 3-6 hónapot vehet igénybe.

Nem értek a belsőépítészethez, hogyan fogok tudni mégis részt venni a folyamatban?

Nem szükséges belsőépítésznek lenni, ahhoz, hogy tudjuk mi az ami nekünk tetszik, vagy éppen nem tetszik. Bár lehet nehezen tudnánk szavakba önteni, hogy micsoda és miért, ám valahol a mi feladatunk az is, hogy rávezessünk és megismertessünk azokkal a terekkel amelyeket magadénak érzel.

Nem vagyok benne biztos, hogy van rá elég pénzem. Mennyibe kerül egy átlagos lakásfelújítás?

A pénzügyek említésekor nem szabad zavarban lennünk, legalábbis nem ebben a helyzetben. Legyünk reálisak! Célszerű meghatározni a felújításra szánt pénzügyi keretet és valósan megfogalmazni prioritásainkat. A tervező feladata az is, hogy költséghatékony megoldásokat nyújtson ügyfelének az impozáns designra.