Portfólió

VILLALAKÁS

Pár éve egy újépítésű társasház épült Veresegyházán egy új lakóparkban, gyönyörű kertvárosi környezetben. A tulajdonos megkeresett, hogy elvállalnám-e a kétszintes lakás teljes belsőépítészeti és lakberendezési tervezését, melyet alaprajzok és egy igényfelmérő beszélgetés után elkészített árajánlat követett. A meglévő beruházói csapattal együttműködve, a kivitelezés folyamatába bekapcsolódva kellett a terveket folyamatosan és gyorsan készíteni, közben a helyszínen egyeztetni a munkát a szakiparosokkal. A kivitelezés gördülékenyen, gyorsan ment.

LAKÓHÁZ

Egy fiatal házaspár keresett meg, hogy lakásukat frissítsem fel, tervezzem át, hogy szebb, praktikusabb,otthonosabb legyen. Baráti társaságukat is egy izgalmasabb lakásba szerették volna meghívni. Az akkori lakás kissé élettelennek hatott a sok üres fehér fallal, hagyományos szürke 30x30-as csempével. A nappali hatalmas zöld ülőgarnitúrával és egy óriási akváriummal volt berendezve, egy állványon állt a TV üvegasztallal. A házaspárnak mindjárt két változatot is terveztem, egy letisztultabb elegánsabbat és egy formatervezett egyedi stílusút, különleges álmennyezettel. Mindkettő tetszett nekik, de én úgy éreztem, hogy lenne még egy variáció és elkészítettem egy szürke-sötét türkiszes árnyalatú tervet. A pompeji vörös szövettapéta telitalálatnak bizonyult a hálószobában, nagyon megszerették, ehhez a meglévő kissé unalmas bükkfa parketta újraéledt.

BELVÁROSI LAKÁS

Egy fiatal egyedülálló férfi bízott meg újépítésű lakásának komplett tervezésével. A lakás beosztásán már nem lehetett változtatni, de a burkolatokat, bútorozást még volt lehetőség az ügyfelem ízléséhez, életstílusához igazítani. Izgalmas álmennyezeteket, rejtett világításokat, burkolatokat, tapétákat álmodtam meg a lakásba, csupa meleg szürkét és bézst, sötétbarnát. Voltak a lakás beosztásával gondok, de a lehetőségekhez mérten megtettünk mindent, hogy a konyha is kényelmes legyen egy körbefutó munkapulttal, ahová a térbe forduló részébe bekerülhetett egy főzőlap felette egy mennyezetről lógó elszívóval. A fürdőszobába is befért az, amire még szüksége volt de már sehol sem volt neki hely: szekrény, mosógép, nagy épített zuhanyzó, mosdópult, beépített WC. örömét úgy érzem minden percet megért.

CSEMETE BÖLCSŐDE

Horváth Zoltán Ybl díjas építész által megálmodott különleges épület belsőépítészeti tervezésére kért fel Somogyi Béla úr az akkori polgármester. A szokatlan megbízást az indokolta, hogy az épület íves falaira egyedi bútorokra van szükség és a berendezés is alapos tervezést igényelt. A homlokzati falakon a szépen sorolt üvegfelületek, nyílászárók egy nagyon világos és különleges belső teret eredményeztek, de ezzel összefüggésben kevesebb hely maradt a bútoroknak. Egyedi bútorok tervezésével színes elemekkel, játékbútorokkal rendeztem be a teret, kihasználva minden rendelkezésre álló falfelületet.Elvárás volt, hogy színes és vidám hangulatot keltsenek a bútorok, látványos és egyedi megjelenést adva ennek a szép épületnek belül is. A bölcsőde teljes burkolattervezését is mi készítettük.

KÜLVÁROSI HÁZ

Egy orvosházaspár bízott meg régi házuk áttervezésével és felújításával. Az USA-ban töltött néhány évükre nosztalgiával tekintettek vissza ezért igényként fogalmazták meg, hogy lakásuk ezt az életérzést hozza vissza a mindennapjaikba. Nagyon örültem ennek a felkérésnek is, mert kedvelem az amerikai farmház stílust, mert úgy gondolom időtálló, otthonos és elegáns lehet.Színvilágát tekintve fehér, szürke és fekete az uralkodó trend, de itt-ott becsempésztem türkiszt, kéket, napsárgát is.Az alaprajzot is újragondoltam, egyes funkciókat áttelepítettem, ezáltal megnagyobbítottam a fürdőszobákat egy nagy tartófalat is lebontottunk, megnyitottuk a konyhát a nappali felé. Azelőtt a vastag falak nagyon összenyomták,sötétté tették a lakás központi részét. Azóta ott beömlik a fény, a homlokzati falon létesítettünk egy újabb ablakot, kényelmesebbé vált a konyha-étkező nappali-bejárat csomóponti része.

NEFF LUXUSKONYHA

A szakma számára kiírt tervező pályázat keltette fel a figyelmem, izgalmas kiírásával. Három kategóriűban lehetett tervezni. Mindössze 6 nap alatt készítettem el a tervemet, amivel 3.díjat sikerült szereznem a több mint száz jelentkező közül.

BELVÁROSI TORONYLAKÁS

Egy fiatal pár lakását kellett felújítani, ehhez készítettem terveket, melyet családi segítséggel azonnal kiviteleztek. A teljes munka a tervezéstől a kulcsrakész átadásig 3 hónap alatt zajlott.

IRODAHÁZ TERVEZÉS

Egy korábbi munka során került hozzám a Finn út tulajdonosa, aki újonnan építette irodaházát. Már kivitelezés alatt állt az épület amikor a terveket el kellett készítenem a meglévő adottságokra épülve. A terveket szinte már a következő hétre vinnem kellett folyamatosan. A teljes tervezés 2 hónapot vett igénybe, a beköltözésig 6 hónap telt el.

REZIDENCIA A HEGYEN

Ez a rezidencia 5 szintes villaház mely a 12.kerületben áll. Ez egy korábbi munkám, de mai napig ugyanezek a bútorok állnak benne. A tulajdonos nagyon szereti és nem is akar változtatni, mert neki úgy érzi jól bevált. Időtállónak bizonyult, ez örömmel tölt el.
 • 0005

 • 0002

 • 0003

 • 0013

 • 0010

 • 0001

 • 0007

 • 0012

 • 0015

 • 0017

 • 0018

 • 0004


kapcsolat

 • MOBIL:
  +36205252606
 • TELEFON/FAX:
  06-1/6300-471
 • EMAIL:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • CÍM:
  1048 BUDAPEST, FIUMEI ÚT 16. 2. ÜZLET
Minden jog fenntartva! © 2020 nemesterstudio.hu