Skip to main content

MunkáinkIRODAHÁZBÓL OTTHON

Pest közepén egy régi irodaház újult meg terveink nyomán. A házat a szerkezetéig le kellett bontani. Minden külső és belső nyílászáró új lett, design külsővel.

Gépészet és Világítástechnika:

Új fűtésrendszer, világítástechnika, árnyékolórendszer, szellőztetőrendszer és automatika fogja a család kényelmét szolgálni három szinten teljesen a megrendelő igényeire hangolva.

Épületszerkezeti átalakítás:

A tetőteret is a födémig lebontottuk, hogy új lépcsőt és új tetőt kapjon az épület. Teljes értékű új lakószinttel bővült a ház. 

Belsőépítészet:

Minden bútor egyedi tervezésben valósult meg, kivéve az ülőbútorokat. Az álmennyezeti megoldások optikailag javítják a terevt ugyanakkor több funkciót is ellátnak: szellőztetés, villágítások elhelyezése, izgalmas mennyezeti elemek elhelyezésének lehetősége.

Burkolatok:

A burkolatok mindenütt aprólékosan megtervezve és gondosan kiválasztva kerültek beépítésre a ház minden szintjén. Összesen több mint 700 m2 hidegburkolatot építettünk be a belső terekbe és több mint 160 m2 melegburkolatot.


KÉK ÉS ARANY FÜRDŐSZOBA

Egy tavalyi munkámat szeretném bemutatni pár fotóval. Itt a klasszikus és a modern stílus ötvöződött egy régi polgári ház fürdőszobájának felújításával. 
Ebben az exkluzív fürdőszobában a régi és az új találkozik, az arany és kék színek harmóniájában. 

Az arany színek a fürdőszoba luxusát és eleganciáját hangsúlyozzák. A polgári ház fürdőszobájának részletei mint a kőhatású porcelánburkolatok a selyemfényű gyöngymozaik a kiváló minőségű fabútorok az arannyal keretezett tükrök, arany csaptelepek, gyönyörű gránitpult mind hozzáadja az időtlen szépséget az egész térhez.

A kék szín a nyugalom és frissesség érzetét kelti. A fürdőszoba falain a kék árnyalatai egyfajta óceános csendet hoznak létre, miközben az arannyal összetalálkozva egyedi atmoszférát teremtenek.

A modern kényelmet az ergonomikus kialakítások és a high-tech felszerelések teszik teljessé. A kényelmes zuhanyzó és térbe helyezett kád, az intelligens világítás és toalett valamint a minőségi kiegészítők a fürdőszobai élményt egy magasabb szintre emelik.

Ebben a fürdőszobában az időtlenség érintése mindenütt jelen van. A tárben álló kád és a modern zuhany az elegáns kék bútorokkal és arany kiegészítőkkel létrehozza az olyan teret, ahol a múlt és a jelen harmóniája valósul meg.

Legyen a fürdőszobád egy kényelmes, esztétikus hely, ahol minden reggel különlegesnek érzed magad.REMETESZŐLŐSI ÚJ HÁZ

Több épülő ház látványtervei. Klasszikus lakberendezés irányvonalát jelöltük ki art deco és bauhaus elemekkel. Még 2021-ben indult el a tervezés, melynek belsőépítészeti terveit az alapoktól készítettük. Az alaprajz kialakításában is közreműködtünk a ház tervező építészével.Tapasztalt beruházóként megbízónk előre gondolkodott, már a háztervezés elejénél felkérte a belsőépítészeti tervek elkészítésére Stúdiónkat.


Dunaparti loft

A Duna parton található nagy lakóparki övezet egyik 80 négyzetméteres lakásának belsőépítészeti tervezését 2022 decemberében kezdtem el. Az ügyfelek külföldön éltek akkor, így a tervezést és kivitelezést teljesen távmunkában video meetingekkel és telefonos egyeztetésekkel kezdtük meg. Az egyeztetések és tervek jól sikerültek, így a munkálatokat év elején el is tudtuk kezdeni. A fürdőszobákat át kellett alakítani, álmennyezeteket készítettünk tapétáztunk és a bútorokat is terveztük, beszereztük. A munkálatok időben kissé elhúzódtak és még mindig folymatban vannak. Tervek szerint a teljes lakás berendezése jövő év tavaszára fejeződik be.BELVÁROSI LAKÁS

Teljes felújításon esett át ez a közel 100 m2 alapterületű otthon. Elegáns és hűvös lakberendezési irányvonalat tűztünk ki Megrendelőnk számára. Álmennyezetek, rejtett világítás, óriáslapos burkolatok, különleges textúrájú tapéták, egyedi fényes, matt és bőrrel bevont felületű bútorfrontok alkotják az enteriőr alapját. Mindent amit lehetett egyedileg terveztünk és kiviteleztünk. Az antracit színű ajtók meglévő elemei voltak a lakásnak, ehhez alkalmazkodtunk és továbbfűztük a bútorok színében megjelenítve. A falak átrendezésével plusz szobát alakítottunk ki, így négy szobára bővült a lakás a gyerekek számára.


VILLA VERES(B)EN

Veresegyháza egy nagyon kellemes atmoszférájú lakóparkjában járunk, ahol az egyik lakás belsőépítészeti tervezésére kaptunk megbízást. 
Először pontosítottuk az alaprajzot mely után felmértük az ügyfél igényeit a szokásaival, életvitelével és elképzelt végeredménnyel kapcsolatban. 
A már meglévő beruházói csapattal együttműködve, a kivitelezés folyamatába bekapcsolódva kellett a terveket folyamatosan és gyorsan készíteni. Eközben a helyszínen egyeztettük a munkát a szakiparosokkal és figyelemmel követtük a munka menetét. A kivitelezés általános megpróbáltatásai ellenére gördülékenyen igyekeztünk  ügyfelünk számára életrehívni azt az otthont, melyre vágyott. Büszkén és örömmel hívott minket, hogy fotókat készítsünk a lakásról.


LOFT KONYHA

2019 végén a NEFF cég által a szakma számára kiírt konyhatervező pályázatra készült pályamunka képei láthatóak. A tervezéshez perszónamódszert kellett alkalmazni, amely egy adott személyiségre és életstílusára vonatkozó tervezést jelentett. A megadott lehetőségek közül  az ’utazó üzletember’ típusára készültek tervek. Az amerikai loftlakások hangulata a levegős, tágas tér és a modern, letisztult vonalvezetés mely férfias, vagány, de elegáns.
A pályázaton 103 beadott pályázat közül sikerült díjat szerezni. 


VINTAGE FARMHÁZ CINKOTÁN

Ügyfeleink az USA-ban töltött évekre nosztalgiával visszatekintve szerették volna régi házukat felújíttatni. A mindennapok életérzését megragadva az amerikai farmház időtálló, otthonos és sajátos eleganciáját vettük alapul. Színvilágát tekintve fehér, szürke és fekete az uralkodó trend, de itt-ott becsempésződött a türkiz, a kék és a napsárga is.
Az alaprajz újragondolása fontos feladat volt. Azelőtt a vastag falak nagyon összenyomták, sötétté tették a lakás központi részét, így egy nagy tartófalat lebontva megnyitottuk a konyhát a nappali felé. A világos, szellős térben a funkciók megtartásával és optimalizásával egyszerre van jelen az élhetőség és az egység, amely a család életében és hétköznapjaiban sem utolsó szempont.


LEGÉNYSZIGET A NEGYEDIKEN

Fiatal, egyedülálló férfiként is fontos vágy lehet az otthonteremtés. Az újonnan vásárolt első saját ingatlanhoz pedig jó, hogyha szakértő is hozzájárul tudásával. Ilyenkor persze még az sem utolsó szempont, hogy ingatlanunk értékét növelheti eladáskor vagy kiadásra szánva egy hozzáértő vélemény. A komplett tervezés teljes bútorzati-, burkolati-, világítástechnikai- és gépészeti terveket foglalt magába. Mindezt egységesítve és keretezve az ügyfél személyéhez illő elegáns design megalkotásának szándékával fogtunk hozzá a feladathoz.
Látványterveink több lehetőséget tártak elé. A tervekben izgalmas álmennyezeteket, rejtett világításokat, burkolatokat, tapétákat álmodtunk meg a lakásba, csupa meleg szürkét és bézst, sötétbarnát. A lakás beosztásán már nem lehetett változtatni, de a lehetőségekhez mérten megtettünk mindent, hogy a pici konyha is kényelmes legyen és sok tárolóhely, kényelmes ágy és kanapé várja haza egy fárasztó nap után ügyfelünket.


BÖLCSŐDE TERVEZÉS


Horváth Zoltán Ybl díjas építész felkérésére terveztem meg ezeknek az új építésű bölcsődéknek egyedi bútorozásának, berendezését.. Az egyik épület 4000m2-en fogadja a négy éves kor alatti gyerekeket. A bölcsődé 2020-ban és 2022-ben nyíltak meg.A bútorok púder, babakék, fáradt rózsaszín színekben pompáznak és természetes világos színű fával kombináltak. A nyitott fedélszék formavilágát adja vissza a házikó alakzatokkal, mely az ég felé törve adja a térélményt a belépőnek. A játszó bútorok ergonomiája követi a bölcsődés korú gyerekek méreteit, hogy kényelmesen, őket kiszolgálva tudják használni. Az apróságok mesevilágban érezhetik magukat ebben a színes, izgalmas formákkal tervezett környezetben, mely változatos játékokra inspirálhatja őket a játékkonyha, fésülködőasztal, bábszínház és a bújócskás szekrény.VIDÉKI NYUGALOM

Egy fiatal házaspár keresett meg azzal az igénnyel, hogy lakásukat frissítsem fel, tervezzem át, hogy szebb, praktikusabb, otthonosabb legyen, ahová akár szívesen invitálnak majd vendégeket, baráti társaságot. Az akkori lakás élettelenségét, szürkeségét és közönyét két tervváltozatban alakítottam át: egy letisztultabb, elegánsabb verzióban és egy formatervezett egyedi stílusú téralakításban, hogy lássam melyik lenne megfelelő kiindulópont, ahol mind az ízlés és funkció összehangolódik közöttünk. E tapasztalatok vezettek el a végső tervhez, melyet sötét-türkizes árnyalatban s a néhol fel-felbukkanó pompejivörös szövettapéta kontrasztépítő hatásával álmodtam meg.

FÜRDŐSZOBÁK, BURKOLATOK

Egy fürdőszoba felújítása vagy megépítése mindig nagy feladat. Rengeteg odafigyelést és sokrétű figyelmet kíván. Milyen lesz a csempe, a bútor, a világítás, a szaniter a csaptelep...Kell kőműves, villanyszerelő, burkoló, gépész, asztalos, de legelőször is egy jó tervező. Egy kezdő építkező gyorsan el tud veszni a részletekben. Legjobb  ha tapasztalt szakemberekre bízzuk fürdőnket, akik ismerik az igényeinket és tudják hogyan leszünk majd elégedettek a végeredménnyel.


Villa a budai hegyekben

Budai hegyekben egy ötszintes villa belsőépítészeti tervezése és berendezése képekben.


BELVÁROSI TORONYLAKÁS

Egy fiatal pár lakását kellett felújítani, ehhez készítettem terveket, melyet családi segítséggel azonnal kiviteleztek. A teljes munka a tervezéstől a kulcsrakész átadásig 3 hónap alatt zajlott.

IRODA ÉS SZÁLLÁS VECSÉSEN

Egy új irodaház szerkezetkész állapotába csöppentünk,  szinte ahogy kiértünk a helyszínre, szinte azonnal megkaptuk a megbízást a belsőépítészeti tervezésre. Az épülő ház alaprajzának sok problémáját is orvosolni kellett, ezen felül a teljes bútorzását, burkolatterveit és végül homlokzatát is meg kellett terveznünk az apró részletekig. A dokumentációt 2 hónap alatt készítettük el, a birtokbavétel, engedélyek beszerzése 5 hónap után történt meg.