Portfólió

VILLALAKÁS

Pár éve épült egy társasház Veresegyházán, egy gyönyörű kertvárosi környezetben lévő lakóparkban. A tulajdonos megkeresett, hogy elvállalnám-e a kétszintes lakás teljes belsőépítészeti és lakberendezési tervezését, melyet az alaprajzok pontosítása és egy igényfelmérő beszélgetés után árajánlatkészítés követett. A már meglévő beruházói csapattal együttműködve, a kivitelezés folyamatába bekapcsolódva kellett a terveket folyamatosan és gyorsan készíteni, közben a helyszínen egyeztetni a munkát a szakiparosokkal. A kivitelezés gördülékenyen, gyorsan ment, az ügyfél pedig meg volt elégedve a végeredménnyel.


LAKÓHÁZ

Egy fiatal házaspár keresett meg azzal az igénnyel, hogy lakásukat frissítsem fel, tervezzem át, hogy szebb, praktikusabb, otthonosabb legyen, ahová akár szívesen invitálnak majd vendégeket, baráti társaságot. Az akkori lakás élettelenségét, szürkeségét és közönyét két tervváltozatban alakítottam át: egy letisztultabb, elegánsabb verzióban és egy formatervezett egyedi stílusú téralakításban, hogy lássam melyik lenne megfelelő kiindulópont, ahol mind az ízlés és funkció összehangolódik közöttünk. E tapasztalatok vezettek el a végső tervhez, melyet sötét-türkizes árnyalatban s a néhol fel-felbukkanó pompejivörös szövettapéta kontrasztépítő hatásával álmodtam meg.

BELVÁROSI LAKÁS

Egy fiatal egyedülálló férfi bízott meg újépítésű lakásának komplett tervezésével. A lakás beosztásán már nem lehetett változtatni, de a burkolatokat, bútorozást még volt lehetőség az ügyfelem ízléséhez, életstílusához igazítani. Izgalmas álmennyezeteket, rejtett világításokat, burkolatokat, tapétákat álmodtam meg a lakásba, csupa meleg szürkét és bézst, sötétbarnát. Voltak a lakás beosztásával gondok, de a lehetőségekhez mérten megtettünk mindent, hogy a konyha is kényelmes legyen egy körbefutó munkapulttal, ahová a térbe forduló részébe bekerülhetett egy főzőlap felette egy mennyezetről lógó elszívóval. A fürdőszobába is befért az, amire még szüksége volt de már sehol sem volt neki hely: szekrény, mosógép, nagy épített zuhanyzó, mosdópult, beépített WC. 

CSEMETE BÖLCSŐDE

Horváth Zoltán Ybl díjas építész által megálmodott különleges épület belsőépítészeti tervezésére kért fel Somogyi Béla úr, Bugyi község akkori polgármestere. A szokatlan megbízást az indokolta, hogy az épület íves falaira egyedi bútorokra van szükség és a berendezés is alapos tervezést igényelt. A homlokzati falakon a szépen sorolt üvegfelületek, nyílászárók egy nagyon világos és különleges belső teret eredményeztek, de ezzel összefüggésben kevesebb hely maradt a bútoroknak. Egyedi bútorokkal, színes elemekkel, játékbútorokkal rendeztem be a teret, kihasználva minden rendelkezésre álló falfelületet. Elvárás volt, hogy színes és vidám hangulatot keltsenek a bútorok, látványos és egyedi megjelenést adva ennek a szép épületnek, belül is. A bölcsőde teljes burkolattervezését is mi készítettük.

KÜLVÁROSI HÁZ

Egy orvosházaspár bízott meg régi házuk áttervezésével és felújításával. Az USA-ban töltött néhány évükre nosztalgiával tekintettek vissza ezért igényként fogalmazták meg, hogy lakásuk ezt az életérzést hozza vissza a mindennapjaikba. Nagyon örültem ennek a felkérésnek is, mert kedvelem az amerikai farmház stílust, mert úgy gondolom időtálló, otthonos és elegáns lehet.Színvilágát tekintve fehér, szürke és fekete az uralkodó trend, de itt-ott becsempésztem türkiszt, kéket, napsárgát is.Az alaprajzot is újragondoltam, egyes funkciókat áttelepítettem, ezáltal megnagyobbítottam a fürdőszobákat egy nagy tartófalat is lebontottunk, megnyitottuk a konyhát a nappali felé. Azelőtt a vastag falak nagyon összenyomták,sötétté tették a lakás központi részét. Azóta ott beömlik a fény, a homlokzati falon létesítettünk egy újabb ablakot, kényelmesebbé vált a konyha-étkező nappali-bejárat csomóponti része.

NEFF LUXUSKONYHA

A szakma számára kiírt tervező pályázat keltette fel a figyelmem, izgalmas kiírásával. Három kategóriűban lehetett tervezni. Mindössze 6 nap alatt készítettem el a tervemet, amivel 3.díjat sikerült szereznem a több mint száz jelentkező közül.

BELVÁROSI TORONYLAKÁS

Egy fiatal pár lakását kellett felújítani, ehhez készítettem terveket, melyet családi segítséggel azonnal kiviteleztek. A teljes munka a tervezéstől a kulcsrakész átadásig 3 hónap alatt zajlott.

IRODAHÁZ TERVEZÉS

Egy korábbi munka során került hozzám a Finn út tulajdonosa, aki újonnan építette irodaházát. Már kivitelezés alatt állt az épület amikor a terveket el kellett készítenem a meglévő adottságokra épülve. A terveket szinte már a következő hétre vinnem kellett folyamatosan. A teljes tervezés 2 hónapot vett igénybe, a beköltözésig 6 hónap telt el.

REZIDENCIA A HEGYEN

Ez a rezidencia 5 szintes villaház mely a 12.kerületben áll. Ez egy korábbi munkám, de mai napig ugyanezek a bútorok állnak benne. A tulajdonos nagyon szereti és nem is akar változtatni, mert neki úgy érzi jól bevált. Időtállónak bizonyult, ez örömmel tölt el.
 • 0005

 • 0002

 • 0003

 • 0013

 • 0010

 • 0001

 • 0007

 • 0012

 • 0015

 • 0017

 • 0018

 • 0004


kapcsolat

 • MOBIL:
  +36205252606
 • TELEFON/FAX:
  06-1/6300-471
 • EMAIL:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • CÍM:
  1048 BUDAPEST, FIUMEI ÚT 16. 2. ÜZLET
Minden jog fenntartva! © 2020 nemesterstudio.hu