Skip to main content

Szolgáltatásaink

Services

TANÁCSADÁS, TERVEZÉS, FELMÉRÉS

A tanácsadás történhet a helyszínen, az építész irodában vagy online.

Ez az első lépés, amelyben a tervező és megrendelő megismerkednek, utána fel tudják együtt térképezni az igényeket, folyamatokat és a közös munka lehetőségét.

A tervezés egy folyamat, melynek van egy ütemterve, lépései, minden fontos szereplő aktívan részt vesz benne. Az első kapcsolatfelvételtől ajánlatadáson át az első koncepciótervig majd a konkrét megvalósításhoz szükséges tervekig egy közös út vezet az épület felmérésétől a beköltözhető állapotig.

Egy tanácsadás általában 2-3 óra időtartamú. A vázlattervek és anyagminták válogatásán túl egy pdf-ben elküldött koncepcióterv készítése  is a szolgáltatás része lehet.

KOMPLETT FELÚJÍTÁS

Ha a tervek elkészültek, sok megbízónk a kivitelezést is biztos kezekben szeretné tudni és elvárja, hogy azok úgy és abban a minőségben készüljenek el, ahogy a tervekben áll.

Csapatunk erre is készen áll!

A gyakorlott szakmai háttérnek köszönhetően megbízhatóan, és garantált minőségben áll rendelkezésre a kivitelező gárda.

Valamennyi belsőépítészeti, szakipari munka összehangolt folyamat részeként működik közre a kivitelezés során, építészeti, lakberendezői, művezetői szakmai irányítás keretében.

Gyors, precíz és még megfizethető is, mi mást ajánlhatunk még?

termékek beszerzése, konszignációja

Tudjuk, hogy a tervek elkészítésénél nem áll meg a munka, a megfelelő anyagokat be is kell szerezni. A megvalósítás legalább akkora felelősség és tudást igénylő folyamat, ebben is segítünk!

A napi kapcsolattartás fontossága, hogy mindig a legújabb trendeket, legjobb minőséget és akár a legjobb árakat tudjuk ajánlani és beszerezni.

Hosszú évek alatt kiépített kapcsolatrendszerünk a gondosan kiválasztott forgalmazókkal, gyártókkal biztosítja azt, hogy a tervben megajánlott termékek kiváló minőségűek, tartósak és az igényeknek megfelelőek lesznek.

A folyamatosan naprakészen tartott termékismeret segít eligazodni a legújabb trendek és innovációk világában.

ÁTFOGÓ MEGOLDÁSOK A BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSTŐL A KÉSZ ENTERIŐRIG