Skip to main content

MUNKÁINKBÓL
REMETESZŐLŐSI ÚJ HÁZ

Több épülő ház látványtervei. Még 2021-ben indult el a tervezés, melynek belsőépítészeti terveit készítettük. Az alaprajz kialakításában is közreműködtünk a ház tervező építészével. Az építtető örömmel vette ötleteinket. Tapasztalt beruházóként tudta, hogy már a háztervezés elejénél érdemes felkérni belsőépítészeket a kialakítás tervezésére.BELVÁROSI LAKÁS

Teljes felújításon esett át ez a közel 100 m2 alapterületű otthon. Mindent amit lehetett egyedileg terveztünk és kiviteleztünk. A teljes munka 4 hónapot vett igénybe. A tulajdonosok kifejezett kérése volt a visszafogott színvilág és krém színharmónia megteremtése. Az antracit színű ajtók a korábbi tulajdonostól örököltük, ehhez alkalmazkodni kellett. A falak átrendezésével plusz szobát alakítottunk ki.IRODAHÁZBÓL OTTHON

Pest közepén egy régi irodaház újult meg terveink nyomán. A házat a szerkezetéig le kellett bontani. Minden külső és belső nyílászáró új lett, design külsővel. Új fűtésrendszer, világítástechnika, árnyékolórendszer, szellőztetőrendszer és automatika fogja a család kényelmét szolgálni három szinten teljesen a megrendelő igényeire hangolva. A tetőteret is a födémig lebontottuk, hogy új lépcsőt és új tetőt kapjon. Teljes értékű új lakószinttel bővült így a ház. FITNESZ CENTER TERVEZÉS

Több éves tervezgetés, építkezés után elérkeztünk                             
a recepció megkomponálásához is. Tervezés során                             
a ház burkolataihoz, elhelyezkedéséhez és színeihez,                     
stílusához illeszkedő többfunkciós pultot alakítottunk ki.                     
Helyet kapott a kávézó és büfé, információs fal és                   
regisztrációs, beléptető pult valamint a tálaló konyha                         
felőli bejárati rész és tálalószekrény.


VILLA VERES(B)EN

Veresegyháza egy nagyon kellemes atmoszférájú lakóparkjában járunk, ahol az egyik lakás belsőépítészeti tervezésére kaptunk megbízást. 
Először pontosítottuk az alaprajzot mely után felmértük az ügyfél igényeit a szokásaival, életvitelével és elképzelt végeredménnyel kapcsolatban. 
A már meglévő beruházói csapattal együttműködve, a kivitelezés folyamatába bekapcsolódva kellett a terveket folyamatosan és gyorsan készíteni. Eközben a helyszínen egyeztettük a munkát a szakiparosokkal és figyelemmel követtük a munka menetét. A kivitelezés általános megpróbáltatásai ellenére gördülékenyen igyekeztünk  ügyfelünk számára életrehívni azt az otthont, melyre vágyott. Büszkén és örömmel hívott minket, hogy fotókat készítsünk a lakásról.


LOFT KONYHA

2019 végén a NEFF cég által a szakma számára kiírt konyhatervező pályázatra készült pályamunka képei láthatóak. A tervezéshez perszónamódszert kellett alkalmazni, amely egy adott személyiségre és életstílusára vonatkozó tervezést jelentett. A megadott lehetőségek közül  az ’utazó üzletember’ típusára készültek tervek. Az amerikai loftlakások hangulata a levegős, tágas tér és a modern, letisztult vonalvezetés mely férfias, vagány, de elegáns.
A pályázaton 103 beadott pályázat közül sikerült díjat szerezni. 


VINTAGE FARMHÁZ CINKOTÁN

Ügyfeleink az USA-ban töltött évekre nosztalgiával visszatekintve szerették volna régi házukat felújíttatni. A mindennapok életérzését megragadva az amerikai farmház időtálló, otthonos és sajátos eleganciáját vettük alapul. Színvilágát tekintve fehér, szürke és fekete az uralkodó trend, de itt-ott becsempésződött a türkiz, a kék és a napsárga is.
Az alaprajz újragondolása fontos feladat volt. Azelőtt a vastag falak nagyon összenyomták, sötétté tették a lakás központi részét, így egy nagy tartófalat lebontva megnyitottuk a konyhát a nappali felé. A világos, szellős térben a funkciók megtartásával és optimalizásával egyszerre van jelen az élhetőség és az egység, amely a család életében és hétköznapjaiban sem utolsó szempont.


LEGÉNYSZIGET A NEGYEDIKEN

Fiatal, egyedülálló férfiként is fontos vágy lehet az otthonteremtés. Az újonnan vásárolt első saját ingatlanhoz pedig jó, hogyha szakértő is hozzájárul tudásával. Ilyenkor persze még az sem utolsó szempont, hogy ingatlanunk értékét növelheti eladáskor vagy kiadásra szánva egy hozzáértő vélemény. A komplett tervezés teljes bútorzati-, burkolati-, világítástechnikai- és gépészeti terveket foglalt magába. Mindezt egységesítve és keretezve az ügyfél személyéhez illő elegáns design megalkotásának szándékával fogtunk hozzá a feladathoz.
Látványterveink több lehetőséget tártak elé. A tervekben izgalmas álmennyezeteket, rejtett világításokat, burkolatokat, tapétákat álmodtunk meg a lakásba, csupa meleg szürkét és bézst, sötétbarnát. A lakás beosztásán már nem lehetett változtatni, de a lehetőségekhez mérten megtettünk mindent, hogy a pici konyha is kényelmes legyen és sok tárolóhely, kényelmes ágy és kanapé várja haza egy fárasztó nap után ügyfelünket.


ÚJ BÖLCSŐDE TÖRÖKBÁLINTON


Két évvel ezelőtt Horváth Zoltán Ybl díjas építész ajánlására kaptam meg felkérésként az új építésű bölcsőde bútorzásának, berendezésének tervezését. Az épület majd 4000m2-en fogadja a négy éves kor alatti gyerekeket. A bölcsőde 2022-ben nyílt meg.


BUGYI KEDVENC BÖLCSIJE

Egy tér mindig a funkcióval és az emberrel összhangban lesz teljes. Egy bölcsőde tervezésénél a Kicsik mozgásterét, színpreferenciáit és dimenzióit figyelembe véve alkotjuk meg és öntjük valóságos, megvalósítható formába a kivitelezéshez. Az íves falú, különleges épület Horváth Zoltán, Ybl díjas építész által lett megálmodva, melynek belsőépítészeti tervezésére kaptunk felkérést. A szokatlan megbízást az indokolta, hogy az épület íves falaira egyedileg formatervezett bútorokra van szükség és elrendezésük is tervezői átgondolást igényelhet. A homlokzati falakon a szépen sorolt üvegfelületek, nyílászárók egy nagyon világos és különleges belső teret eredményeztek. Egyedi bútorokkal, színes elemekkel, játékbútorokkal valósult meg a berendezés, kihasználva minden rendelkezésre álló falfelületet. A bútorok színesek, vidám hangulatot keltenek, belül is látványos és egyedi megjelenést adva ennek a szép épületnek.


VIDÉKI NYUGALOM

Egy fiatal házaspár keresett meg azzal az igénnyel, hogy lakásukat frissítsem fel, tervezzem át, hogy szebb, praktikusabb, otthonosabb legyen, ahová akár szívesen invitálnak majd vendégeket, baráti társaságot. Az akkori lakás élettelenségét, szürkeségét és közönyét két tervváltozatban alakítottam át: egy letisztultabb, elegánsabb verzióban és egy formatervezett egyedi stílusú téralakításban, hogy lássam melyik lenne megfelelő kiindulópont, ahol mind az ízlés és funkció összehangolódik közöttünk. E tapasztalatok vezettek el a végső tervhez, melyet sötét-türkizes árnyalatban s a néhol fel-felbukkanó pompejivörös szövettapéta kontrasztépítő hatásával álmodtam meg.

REZIDENCIA A HEGYEN

Ez a rezidencia 5 szintes villaház mely a 12.kerületben áll. Ez egy korábbi munkánk, de mai napig ugyanezek a bútorok állnak benne. A tulajdonos nagyon szereti és nem is akar változtatni, mert neki úgy érzi jól bevált. Időtállónak bizonyult és úgy gondoljuk ez jó visszaigazolása annak, hogy miért is fontos hogy jól végezzük a munkánkat.

 • 0005

 • 0002

 • 0003

 • 0013

 • 0001

 • 0007

 • 0012

 • 0015

 • 0017

 • 0018

 • 0004

CSALÁDI HÁZ ELADÁSRA TERVEZVE

Számos megkeresésünk beruházók részéről
érkezik, látványtervek készítésére, helyiségek optimális
elrendezésének megtervezésére.
A tervek segítik a beruházót, hogy az adottságokat:
elhelyezkedés, tájolás, telekméret, beépítési százalék
mértéke, költségkeret, a legjobb módon tudják
felhasználni és ezzel maximalizálni tudják a beruházás
sikerét időben, térben és anyagi szempontból is.


BELVÁROSI TORONYLAKÁS

Egy fiatal pár lakását kellett felújítani, ehhez készítettem terveket, melyet családi segítséggel azonnal kiviteleztek. A teljes munka a tervezéstől a kulcsrakész átadásig 3 hónap alatt zajlott.

FÜRDŐSZOBÁK, BURKOLATOK

Egy fürdőszoba felújítása vagy megépítése mindig nagy feladat. Rengeteg odafigyelést és sokrétű figyelmet kíván. Milyen lesz a csempe, a bútor, a világítás, a szaniter a csaptelep...Kell kőműves, villanyszerelő, burkoló, gépész, asztalos, de legelőször is egy jó tervező. Egy kezdő építkező gyorsan el tud veszni a részletekben. Legjobb  ha tapasztalt szakemberekre bízzuk fürdőnket, akik ismerik az igényeinket és tudják hogyan leszünk majd elégedettek a végeredménnyel.


IRODA ÉS SZÁLLÁS VECSÉSEN

Egy új irodaház szerkezetkész állapotába csöppentünk,  szinte ahogy kiértünk a helyszínre, szinte azonnal megkaptuk a megbízást a belsőépítészeti tervezésre. Az épülő ház alaprajzának sok problémáját is orvosolni kellett, ezen felül a teljes bútorzását, burkolatterveit és végül homlokzatát is meg kellett terveznünk az apró részletekig. A dokumentációt 2 hónap alatt készítettük el, a birtokbavétel, engedélyek beszerzése 5 hónap után történt meg.